fbpx

Ne vjerujem u slučajnosti!

Vjerujem da si s dobrim razlogom tu i da ono što te privuklo na ovu web stranicu je tvoja potreba, da saznaš više o sebi i pomogneš sam sebi u životnim izazovima.

Ostvari potpuni pristup

Kome su namijenjena video iscjeljivanja

Pripremili smo vođene video meditacije koje vam mogu pomoći da proširite saznanja o sebi, steknete iskustva, upoznate svoje slabosti i iscijelite ih, iscijelite dijelove iz prošlosti, popravite aspekte života za koje smatrate da mogu biti bolji. Naši klijenti imaju pozitivna iskustva i velike životne promjene. Za promjenu trebate biti spremni. Pridružite nam se na vođenim video iscjeljivanjima i ostvarite mnoge benefite.  

Iscjeljivanje financija i financijske karme

U ovom online događaju pričat ćemo vlastita životna iskustva na polju financija, od toga što smo dobili u djetinjstvu, kakve obrasce smo naslijedili od obitelji pa sve do toga kako su se ti isti obrasci prelijevali u našim životima. Podijelit ćemo s vama kako smo prolazili kroz te izazove, te kako smo sve navedeno izbalansirali do mjere da danas možemo biti financijski neovisni, protočni i ispunjavati svoje životne pozive (što je jedan od preduvjeta za razrješenje financijskih problema i karme).

Iscjeljivanje straha

U ovim trenutcima ova tema je važnija nego ikad prije jer se nalazimo u prelomnim trenutcima te nakon njih stvari neće biti jednake. Hoćemo li ostati u strahu i teroru te biti podložni daljnim manipulacijama i strahu ili ćemo se izdignuti iscjeljeni u Ljubavi i razumjevanju da se sve događa s razlogom, da svojom intencijom, voljom i ljubavlju možemo utjecati na promjene u svijetu? U ovom iscjeljivanju ćemo zajedno čistiti strahove iz vašeg fizičkog tijela, iz tkiva, kostiju, stanica. Čistit ćemo iz psihoemotivnog i energetskog tijela. Čistiti ćemo strahove u vašem obiteljskom stablu, a zatim ćemo proširiti iscjeljivanje i čišćenje straha na područja u kojima živimo pa i šire u cilju da se Zemlja što više oslobodi teških nepodržavajućih energija.

Teme koje smo obradili

 • Otvaranje i iscjeljivanje srca

  Svako neugodno iskustvo koje smo imali u životu je ostavilo traga na našem srcu. Svaki put kada smo se osjetili odbačenim, neželjenim, izdanim, ali i ''ugušenim'' itd. naš je sustav zapamtio, od našeg fizičkog tijela, preko emocionalnog, mentalnog pa sve do naše energetske i duhovne razine.

 • Iscjeljivanje kroz predačke linije

  Pričati ću vam o svojim iskustvima, ispričati ću vam jednu svoju intimnu priču otkrivenu prije svega par mjeseci, a nadovezuje se na moje nesretne ljubavne priče iz prošlosti te kako sam konstelacijski preuzeo dio priče koju je doživio moj pokojni djed, a za koju nikada prije nisam znao da se dogodila i kakav je to utjecaj na mene imalo.

 • Meditacija za otkrivanje svrhe

  U terapeutsko/iscjeliteljskoj praksi mi se pokazalo da se život drastično mjenja na bolje otkrivanjem vlastite životne svrhe i zadatka. Moji klijenti i ja osobno smo doživljavali nevjerojatne promjene u životu uključujući od velikih promjena u zdrastvenom, psihološkom, emotivnom, materijalnom, ljubavnom i ostalim područjima...

 • Iscjeljivanje trauma i balansiranja živčanog sustava

  U ovom online druženju kroz meditaciju i iscjeljivanje radimo na iscjeljivanju trauma i balansiranja živčanog sustava. Iscjeljivanje ću raditi na razini fizičkog i energetskog tijela tako da dobijete iscjeljivanje unutar svog tijela ali također i psihoemotivno, energetsko, karmičko, genetsko, obiteljsko itd.

 • Iscjeljivanje narušenih ljubavnih odnosa

  U ovom online druženju ćemo zajedno kroz meditaciju i iscjeljivanje raditi na iscjeljivanju narušenih odnosa. Kriza sa Korona virusom je dotakla razna područja naših života te smo do sada radili razne online meditacije na različite životne teme, a ovaj put je vrijeme za odnose. Pri tome mislim na sve vrste odnosa koji su narušeni tijekom ove krize, obiteljski, prijateljski, partnerski i ljubavni...

 • Meditacija za iscjeljivanje DNK

  Dragi prijatelji, u ovoj meditaciji svi zajedno radimo na iscjeljivanju i reprogramiranju našeg ali i kolektivnog DNK...

Zatraži Pristup svim video iscjeljivanjima

Prijavom možete ostvariti pristup svim navedenim temama i saznati više.

Ostvari pristup vođenim video meditacijama